HG-6 EL TEMİZLEME KREMİ

 Yiyeceklerimize,çocuğumuza, sevdiklerimize dokunurken, tokalaşırken kullandığımız eller vücutta en çok kirlenen ve mikroorganizmalarla en çok temas eden organlardır. Ellerimizi temiz tutmak, çatlak ve sıyrıkların oluşmasını önlemek, bazı bulaşıcı hastalıkların yayılmasını engelleme yollarının en önemli olanıdır. Kurumuş,çatlamış veya problemli ciltlerde temizlik ve hijyen sağlamak daha zordur.


Bu sebepler ellerin sıklıkla yıkanması kadar, yıkarken kullandığımız temizlik maddesinin cilde verdiği etkiler çok önemlidir.Cildimizin doğal koruyucu yağ tabakası vardır. Cilt temizliğine uygun olmayan temizlik maddelerinin kullanımı ile bu koruyucu yağ tabakası bozulur ve cilt korumasız kalır.

Bu durum sonucu cildin tahriş olması, kaşıntı, kuruma,çatlama, egzama ve birçok cilt probleminin meydana gelmesine neden olur. Bu zamana kadar en büyük yağlı ellerin kötü durumunu mesleki kader olarak görmektir.

Unutmamalı ki ellerin sağlıksız oluşu ve kötü görünümü yapılan işlerden değil, cilt temizliğinde kullanılan yanlış maddelerden kaynaklanır.

EL TEMİZLEME KREMİ bütün bu sorunların üstesinden gelerek sağlıklı bir temizlik sağlar.

EL TEMİZLEME KREMİ yapısındaki ovucu tanecikler ve Lanolin gibi doğal bazlı yağlardan ve maddelerden oluştuğu için cilde dost etkin temizlik sağlar. EL TEMİZLEME KREMİ uzun araştırmalar sonucu en mükemmel temizleme formülü elde edilmiş olup. Uygun olan miktar 3 gr hesaplanıp pompalı ambalaj ile en ekonomik kullanım tasarlanmıştır.

DİREK KULLANILIR.

Her Türlü Çalışma ortamında karşılaşılan Katı-Sıvı yağ,Katran, Sentetik - Selülozik Boyalar, Oto Boyaları, Mürekkep, Zift, Bitüm, Poliüretan, Tüm ağır ve yapışkan kirleri ellerden temizlemek için üretilmiş mükemmel bir üründür.