GK-8 PAS GEVŞETİCİ

 KULLANIM ALANLARI
Sıkışmış parçalar, cıvatalar, somunlar, saplamalar, paslanmış miller, akü kutup başları, paslanmış jant, marş donanımı, el aletleri, her türlü ekipman, kalıplar üzerinde kullanılabilir. Hava ile çalışan aletlerin (Pnömatik) paslanmasına ve bozulmalarına karşı kullanılabilir. Pnömatik cihazlar genellikle pahalıdır, bunları çalıştıran hava tozlu ve rutubetli olursa sorun çıkabilir, Hava giriş hortumlarını çıkararak giriş kanalına yeteri kadar OBERR-113B püskürtün daha sonra sisteme hava vererek bulunabilecek su, toz, pasak ve pasın dışarı atılmasını sağlayın. Böylelikle sistem hem temizlenmiş hem de koruyucu bakım uygulanmış olur.

ÜRÜN EMNİYET BİLGİLERİ
ÜRÜN İÇERİĞİ

Korozyona karşı katkılar ve hidrokarbon esaslı Solvent, yağlayıcı 

FİZİKSEL ÖZELLİKLER
Suyla karışmaz. Berraktır. Özgül ağırlık gr./cm3 : 0,8 – 0,9

EMNİYET BİLGİLERİ
Yanıcı değildir. Çevreye zararı yoktur. Stoklama ve kullanma sürecinde ve atık olarak önlem almak gerekmez.  Buharı zararlıdır. Yeterli hava sirkülâsyonu olmadan kullanmayınız. Ambalajı sıkıca kapalı şekilde muhafaza ediniz. Elektronik kontrol panoları bilgisayarlar, televizyon ve radyo alıcı vericileri ile benzeri diğer elektronik ekipmanda kullanmayınız. Bu madde soğuk ve dondurucu havada muhafaza edildiği taktirde kalınlaşabilir veya ayrışma olabilir. Bu performansı etkilemez. Kullanmadan önce bir süre oda sıcaklığında tutarak iyice karıştırınız.

Sıkışmış parçalar, cıvatalar, somunlar, saplamalar, paslanmış miller, akü kutup başları, paslanmış jant, marş donanımı, el aletleri, her türlü ekipman, kalıplar üzerinde kullanılabilir. Hava ile çalışan aletlerin (Pnömatik) paslanmasına ve bozulmalarına karşı kullanılabilir. Pnömatik cihazlar genellikle pahalıdır, bunları çalıştıran hava tozlu ve rutubetli olursa sorun çıkabilir, Hava giriş hortumlarını çıkararak giriş kanalına yeteri kadar GK-8 İ püskürtün daha sonra sisteme hava vererek bulunabilecek su, toz, pasak ve pasın dışarı atılmasını sağlayın. Böylelikle sistem hem temizlenmiş hem de koruyucu bakım uygulanmış olur.

Daldırma, püskürtme, silme yöntemleri kullanılabilir. •Buharı zararlıdır. Yeterli hava sirkülasyonu olmadan kullanmayınız. Uzun süreli olarak duman ve buharını solumayınız. Ambalajı sıkıca kapalı şekilde muhafaza ediniz. •Elektronik kontrol panoları bilgisayarlar, televizyon ve radyo alıcı vericileri ile benzeri diğer elektronik ekipmanda kullanmayınız.

GEVŞETİCİ, PAS SÖKÜCÜ, KORUYUCU Paslanmış, sıkışıp, bloke olmuş dişleri gevşetir, pası söker, kısmen yağlar. Böylece sökülmeyi kolaylaştırır. Temizler ve yağlar sıkışmış parçaların kırılmadan açılmasını temin eder. Nüfuz edicidir. Boyaya zarar vermeden mürekkep izlerini grafit ve karbon tortularını yağ ve tozla karışmış kirleri yumuşatır, temizlenmesini kolaylaştırır. Yağlayıcıdır.