GK-2 SOGUTMA SIVISI (BOR YAĞI)

 Sert sular için geliştirilmiştir.Tezgahlarda ısınmayı önleyen ve makinenin verimli çalışmasını  sağlayan yüksek oranda su ile seyreltilerek kullanılabilen çok ekonomik soğutma sıvısı dırHaznede ki suya  %  5  ilave edilir. Metal parçalar kesilirken oluşan ısının düşmesini sağlar. Çevreye zararı yoktur. Biyolojik olarak parçalanır. Bakteri oluşturmaz. Metal yüzeyinde korozyonu önler  ve içeriğindeki pas önleyiciler sayesinde yüzeyde koruyucu bir film tabakası oluşturarak  ürünü paslanmaya  karşı korur. Hızlı etkilidir. Kayganlık ve temizleme özelliği sayesinde  hem etkili soğutma yapar, hem de rahat çalışma ortamı sağlar.

 

 Her türlü  CNC – Torna tezgahlarında  rahatlıkla kullanılabilir. 

Seyreltme oranı 100  litre suya 5 litre dir.

Sert sular için geliştirilmiştir.Tezgahlarda ısınmayı önleyen ve makinenin verimli çalışmasını sağlayan yüksek oranda su ile seyreltilerek kullanılabilen çok ekonomik soğutma sıvısı dır. Haznede ki suya % 5 ilave edilir. Metal parçalar kesilirken oluşan ısının düşmesini sağlar. Çevreye zararı yoktur. Biyolojik olarak parçalanır. Bakteri oluşturmaz. Metal yüzeyinde korozyonu önler ve içeriğindeki pas önleyiciler sayesinde yüzeyde koruyucu bir film tabakası oluşturarak ürünü paslanmaya karşı korur. Hızlı etkilidir. Kayganlık ve temizleme özelliği sayesinde hem etkili soğutma yapar, hem de rahat çalışma ortamı sağlar.

Soğutma Sıvısı Tüm CNC ,Torna tezgahlarında rahatlıkla kullanılabilir.Ekonomiktir. 100 litre suya 5 litre ilave edilerek çok mükemmel sonuç verir.GK-9 Soğutma Sıvısı yüksek konsantrasyona sahiptir.

Her türlü CNC – Torna tezgahlarında rahatlıkla kullanılabilir. Seyreltme oranı 100 litre suya 5 litre dir.