DZ-7 MEME SOLUSYONU

 

Mastitis oluşumunu önler. pH’ ı cilde uygundur. Yumuşatıcı kimyasallar yardımıyla hayvanın memelerini esnek tutar. Sulandırmadan direkt kullanılır. Hastalık önleyici özelliği ile süt verimini ve kalitesini artırır.

Klorhegzidin bazı. mastitis önleyici meme emülsiyonu

KULANIM ŞEKLİ

ılık su ile süt kalıntıları temizlenmiş memeye yer sağım sonrası uygulanabililr

Sulandırılmadan direkt olarak spreyle veya özel mama daldırma kabı ile kullanılabilir

Solüsyon sulandırılmadan direkt olarak özel daldırma kabının 3 te 2 si ni dolduracak şekilde ürün konur daha sonra meme kabının dolması için meme daldırma kabı sıkılır daha sonra hayvanın memesi kaba sokulur ve birkaç saniye bekletilir bu işlem her sağım sonrası tekrarlanır.

Mastitis oluşumunu önler. pH’ ı cilde uygundur. Yumuşatıcı kimyasallar yardımıyla hayvanın memelerini esnek tutar. Sulandırmadan direkt kullanılır. Hastalık önleyici özelliği ile süt verimini ve kalitesini artırır. Klorhegzidin bazı. mastitis önleyici meme emülsiyonu KULANIM ŞEKLİ ılık su ile süt kalıntıları temizlenmiş memeye yer sağım sonrası uygulanabililr Sulandırılmadan direkt olarak spreyle veya özel mama daldırma kabı ile kullanılabilir Solüsyon sulandırılmadan direkt olarak özel daldırma kabının 3 te 2 si ni dolduracak şekilde ürün konur daha sonra meme kabının dolması için meme daldırma kabı sıkılır daha sonra hayvanın memesi kaba sokulur ve birkaç saniye bekletilir bu işlem her sağım sonrası tekrarlanır.

DİREK KULLANILIR.