DZ-2 GENERAL CLEANER

 Gıda üretimi yapan işletmelerde temizlik ve dezenfeksiyonun gerekli olduğu sudan etkilenmeyen her türlü yüzeyde, Et ve tavuk kesimhanelerinde idari ofislerin, tuvaletlerin ve zeminlerin temizliğinde ve dezenfeksiyonunda, Gıda dolumu ve üretimi yapan makinelerin yağ, kir artıklarının temizliğinde ve dezenfeksiyonunda, Et, süt ve gıda sevk araçlarının taşıma kasalarındaki kötü kokuların yok edilmesinde, temizliğinde ve dezenfeksiyonunda, Yemek masalarının ve gıdaya temas eden yüzeylerin temizliğinde ve dezenfeksiyonunda, Otobüsler, minibüsler, trenler, gemiler, metro vagonları gibi toplu taşıma araçlarının iç temizliğinde ve dezenfeksiyonunda, Yaşam alanlarımızda sudan etkilenmeyen her türlü yüzeyin kısa sürede temizliğinde ve dezenfeksiyonunda, Hijyen açısından önem taşıyan tuvalet, lavabo, banyo gibi alanların günlük temizliğinde ve dezenfeksiyonunda, PVC, epoksi, linolyum, beton, mermer, mozaik, karo, fayans, deri, krom, vinil, formika, lake, parke gibi yüzeylerin temizliğinde, Otomat makineleri veya paspasla yapılan zemin temizliklerinde, Çevre etkileri nedeniyle kirlenen plastik esaslı yüzeylerin, kapıların ve pencerelerin temizliğinde, Duvar kâğıdından, saten veya plastik boyalı duvarlardan yağ ve kir artıklarının temizliğinde, Tavan kaplamaları, duvarlar, pvc pencereler ve plastik sandalyelerdeki ağır kir ve artıkların temizliğinde, Yoğun insan kullanımına açık alanların genel temizliğinde ve dezenfeksiyonunda, Okullar, hastaneler, dershaneler gibi yoğun insan kullanımına açık alanlarda sudan etkilenmeyen yüzeylerin temizliğinde ve dezenfeksiyonunda, Büyük ve küçükbaş olmak üzere tüm hayvan barınaklarının genel temizliğinde ve dezenfeksiyonunda, Klimaların iç üniteleri ve filtre sistemlerindeki temizliğinde ve dezenfeksiyonunda, Musluk ağızlarında ve filtrelerinde bulunan ölümcül lejyoner virüsünün dezenfeksiyonunda, Çöp taşıma araçları ve konteynerlerinin iç ve dış temizliğinde ve dezenfeksiyonunda, Çevre etkileri nedeniyle kirlenen her türlü alanın ve yüzeyin temizliğinde ve dezenfeksiyonunda kullanılır.  Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmosatik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalının vermiş olduğu mikrobiyolojik etkinlik raporuyla, Sağlık Bakanlığı denetimlerinde cezai şartlara maruz kalınmasını engeller.

Gıda üretimi yapan işletmelerde temizlik ve dezenfeksiyonun gerekli olduğu sudan etkilenmeyen her türlü yüzeyde, Et ve tavuk kesimhanelerinde idari ofislerin, tuvaletlerin ve zeminlerin temizliğinde ve dezenfeksiyonunda, Gıda dolumu ve üretimi yapan makinelerin yağ, kir artıklarının temizliğinde ve dezenfeksiyonunda, Et, süt ve gıda sevk araçlarının taşıma kasalarındaki kötü kokuların yok edilmesinde, temizliğinde ve dezenfeksiyonunda, Yemek masalarının ve gıdaya temas eden yüzeylerin temizliğinde ve dezenfeksiyonunda, Otobüsler, minibüsler, trenler, gemiler, metro vagonları gibi toplu taşıma araçlarının iç temizliğinde ve dezenfeksiyonunda, Yaşam alanlarımızda sudan etkilenmeyen her türlü yüzeyin kısa sürede temizliğinde ve dezenfeksiyonunda, Hijyen açısından önem taşıyan tuvalet, lavabo, banyo gibi alanların günlük temizliğinde ve dezenfeksiyonunda, PVC, epoksi, linolyum, beton, mermer, mozaik, karo, fayans, deri, krom, vinil, formika, lake, parke gibi yüzeylerin temizliğinde, Otomat makineleri veya paspasla yapılan zemin temizliklerinde, Çevre etkileri nedeniyle kirlenen plastik esaslı yüzeylerin, kapıların ve pencerelerin temizliğinde, Duvar kâğıdından, saten veya plastik boyalı duvarlardan yağ ve kir artıklarının temizliğinde, Tavan kaplamaları, duvarlar, pvc pencereler ve plastik sandalyelerdeki ağır kir ve artıkların temizliğinde, Yoğun insan kullanımına açık alanların genel temizliğinde ve dezenfeksiyonunda, Okullar, hastaneler, dershaneler gibi yoğun insan kullanımına açık alanlarda sudan etkilenmeyen yüzeylerin temizliğinde ve dezenfeksiyonunda, Büyük ve küçükbaş olmak üzere tüm hayvan barınaklarının genel temizliğinde ve dezenfeksiyonunda, Klimaların iç üniteleri ve filtre sistemlerindeki temizliğinde ve dezenfeksiyonunda, Musluk ağızlarında ve filtrelerinde bulunan ölümcül lejyoner virüsünün dezenfeksiyonunda, Çöp taşıma araçları ve konteynerlerinin iç ve dış temizliğinde ve dezenfeksiyonunda, Çevre etkileri nedeniyle kirlenen her türlü alanın ve yüzeyin temizliğinde ve dezenfeksiyonunda kullanılır.  Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmosatik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalının vermiş olduğu mikrobiyolojik etkinlik raporuyla, Sağlık Bakanlığı denetimlerinde cezai şartlara maruz kalınmasını engeller.

Sağlık ünitelerinde:  1 birim ürün - 5 ile 10 birim su ile karıştırılır. Gıda ünitelerinde:  1 birim ürün - 10 ile 20 birim su ile karıştırılır. Zemin temizliğinde:  1 birim ürün - 30 ile 90 birim su ile karıştırılır. Genel temizlikte:  1 birim ürün - 10 ile 20 birim suyla karıştırılır. Otomat makinede:  1 birim ürün - 30 ile 40 birim suyla karıştırılır.  Etkili Olduğu Bazı Mikroorganizmalar: Gram negatif ve gram pozitif mikroorganizmalar, candida albicans, pseudomonas aeruginosa, pneumoniae, staphylococcus aereus, escherichia coli, mycobacterium smegmatis, aspergillus niger, legionella pneumphila, klebsiella salmonella typhi, shigella dysentaria, bacillus cereus, alfa hemolytic streptocci, küf, maya, mantar ve protozoa’ya karşı etkilidir.

Dezenfekte eder. Cilde zarar vermez. Hoş ve kalıcı kokuludur. Kullanım alanı çok geniştir. Biyolojik olarak parçalanır. Yağ ve kiri kolayca temizler. Resmi kurumlarca belgelidir. Boya ve cilaya zarar vermez. Kullanılan yüzeylere zarar vermez. Gıda üretiminde kullanıma uygundur. Kullanımı kolaydır, zaman kazandırır. Sağlığa zararlı katkılar ihtiva etmez. Durulama sonrası yüzeyde kalıntı bırakmaz. Geniş bir antimikrobial spektruma sahiptir Yüksek alkali ve aşındırıcı maddeler ihtiva etmez. Organizmalarda hızlı bir öldürme etkisine sahiptir.